לןגן

לביבות ירק אפויות

מאת: שרה לוי, פורסם: 25/07/2016 | 01:45
לביבות ירק אפויות

תקציר המתכון: קיבלתי את המתכון מחברה, ושידרגתי אותו מעט.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את הקישואים והגזר במגרדת גסה. לטגן את הבצלים הקצוצים במעט שמן קנולה ולקרר מעט. אפשר גם לגרד את הבצלים, בלי טיגון, ולסחוט אותם מעט. להוסיף את יתר החומרים ולערבב היטב. ליצור לביבות בעזרת כף גדושה ולסדר בתבנית התנור. לאפות בתנור שחומם מראש ב - 180 מעלות כחצי שעה, או עד שהלביבות מזהיבות. בתאבון !