לןגן

נשיקות צבעוניות

מאת: לילך טייב, פורסם: 24/07/2016 | 10:31
נשיקות צבעוניות

תקציר המתכון: טעימות ויפות ומתאימות לכל אירוע

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים על אש בינונית את החלבונים עם הסוכר, מחממים תוך כדי עירבוב תמידי עד שהסוכר נמס בחלבונים. החלבונים צריכים ליהיות פושר-חם, כך שיהיה אפשר לגעת עם האצבע וזה לא חם מידי, בשלב הזה מסירים מהאש..

  2. מעבירים למיקסר ומקציפים לפחות 10 דקות, עד שמתקבל קצף לבן נוקשה ויציב מאוד..

  3. מחממים תנור ל-200 מעלות..

  4. מוסיפים צבע מאכל לקצף החלבונים, כל אחד לפי בחירתו, ומערבבים בעדינות, עד שמתקבל הצבע שבחרתם..

  5. מעבירים את קצף החלבונים לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול ומזליפים נשיקות יפות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה..

  6. מכניסים לתנור ומורידים את חום התנור ל-100 מעלות. אופים במשך שעה וחצי-שעתיים, עד שהנשיקות מתקשות..

  7. אם תירצו תוכלו להכניס את הנשיקות לתוך מקלות לקקן, אך היזהרו, עשו זאת בזהירות רבה שלא תשברו את הנשיקות, באהבה רבה ונשיקות מלילך:).