תקציר המתכון: ירקות מוקפצים ופטריות יאמי
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מטגנים את רצועות בשר ההודו. ומעבירים לקערה נקיה
באותו הסיר ממשיכים לטגן את הירקות למעט הפיטריות ומוסיפים אותם לסיר הבשר
את הבצל מזהיבים ומוסיפים אליו את סלסלת הפיטריות ומטגנים יפה
מערבבים כל המרכיבים מוסיפים את התבלינים את הסויה והסילאן וממשיכים לטגן כמה דקות . מורידים מהלהבה
בסיר בנפרד מבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן.( אני אוהבת להשתמש במקלות אורז סיני.) ומוסיפים אותם לירקות