לןגן

עוגת שוקולד מריר

מאת: Anna Karlinsky, פורסם: 05/05/2015 | 13:09

תקציר המתכון: מתכון שהמצאתי ממה שהיה בבית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קישוט העוגה

קרם שוקולד

תחתית לעוגה

אופן הכנה

  1. למעוך את הפתי בר או להכניס למעבד מזון

  2. להמיס חמאה / מרגרינה ולערבב עם הפתי בר

  3. להעביר לתבנית אפיה בכל צורה רצויה לעוגה ולהדק לתחתית ולדפנות

  4. להכניס למקפיא בערך ל 15 דקות

  5. לשבור את השוקולד בקערה

  6. לחמם את השמנת במיקרוגל ולשפוך מעל השוקולד

  7. לערבב טוב טוב עד שהכל יהפוך לתערובת מבריקה ואחידה

  8. להוסיף את מעדן ה yolo לערבב הכל ולשפוך מעל הפתי בר בתבנית

  9. לקשט ולהכניס למקרר ללילה או לפחות 4 שעות