לןגן

פיצה

מאת: Shir Nagar, פורסם: 21/07/2016 | 14:46
פיצה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנפים את הקמח

  2. שמים את כל המצרכים בקערה.

  3. ללוש הכל ולהניח בצד עם מגבת על הבצק עד שיתפח(30-45 דקות).

  4. לשים שוב ומניחים ל-10 דקות.

  5. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים (כדי שיהיה יותר נח לעבוד)

  6. מרדדים את הבצק ועושים את הצורה שרוצים את הפיצה.

  7. מניחים על תבנית עם נייר אפייה ושמים רוטב פיצה וגבינה מגוררת,לשים תוספות לבחירתכם.

  8. להכניס לתנור על 180 מעלות. עד שהבצק נראה מוכן.