לןגן

חם-חם

מאת: קרן הרוש, פורסם: 05/05/2015 | 11:45

תקציר המתכון: בצק מטוגן ומצופה בדבש

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ניפוי הקמח.

  2. הוספת חצי כוס סוכר, שמרים וחצי כוס שמן.

  3. הוספת מים פושרים.

  4. לישת הבצק עד שיהיה נעים ורח לעבודה

  5. הטפחה של 40 דקות.

  6. חזרת הלישה לעוד חצי שעה.

  7. לחלק את הבצק ל4 חלקים. לרדד לעובי של 5 ס"מ בערך ולחתוך למלבנים בגודל שרוצים.

  8. לשים הכל על סדין גדול ולכסות עד לחימום השמן במחבת גדולה.

  9. טיגון. טבילה בדבש שהוכן מראש ( חצי קילו סוכר ומים עד לכיסוי הסוכר בסיר. רטיחה והוספת מיץ מחצי לימון ומי תה. להנמיך את הלהבה ובישול הדבש בערך 40 דקות.