לןגן

טורטייה ממולאת בבשר טחון

מאת: קרן הרוש, פורסם: 05/05/2015 | 11:33

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חיתוך הטורטייה לשני חצאים מאחד שלם.

  2. טיגון בצל סגול עד להזהבה.

  3. הוספה וטיגון חצי קילו בשר טחון.

  4. הוספת התבלינים והקוסברה.

  5. קירור הבשר ומילוי הטורטייה.

  6. עטיפה בביצה ופירורי לחם.

  7. טיגון הטורטייה במעט שמן עד להזהבה קלה.