לןגן

דג עים פול

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 21/07/2016 | 10:54
דג עים פול

תקציר המתכון: מנה שמעלה זיכרונות מבית אימי היקרה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים עם פול אפשר מכול דג זה דג אמנון לישטוף ולנקות הייטב את הדג לשים במסננת ולהמליח במלח עבה ל15 דק לישטוף ולסנן. לטגן עם 5 כפות שמן כ7 שיני שום חתוכים או שלמים להוסיף כוס קוסברה קצוצה לערבב לשטוף פול קפוא מהשקית או טרי לערבב להוסיף 3 כוסות מים שזה רותח לתבל מלח פלפל פפריקה חריפה או מתוקה מרק עוף מעט כרכום 2 כפות מיץ מלימון טרי ולבשל עד גמר חצי כמות המים על אש קטנה להוסיף את הדגים מעל עם כף לשפוך רוטב על הדג להוסיף עוד כוס קוסברה לא לערבב ולתת בישול איטי עד חצי שעה ..ולהגיש בהצלחה אורה...