לןגן

עוגת תפוחים טובה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 20/07/2016 | 09:31

תקציר המתכון: בסד בצק פריך שעליו אפשר לעשות מילויים שונים גבינה פירות ועוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בצק

אופן הכנה

  1. בסד מתחילים עם התפוחים לקלוף ולחתוך לקוביות במחבת לשים את החמאה והסוכר לערבב להוסיף את התפוחים הקינמון גרד לימון וסוכר וניל ולערבב להשאיר על להבה קטנה 5 דקות לערבב מידי פעם

  2. להכניס לקערת המיקסר את חומרי הבצק וללוש עם וו לישה עד שכל מתאחד לקרוץ חתיכה קטנה בגודל כדור טניס לעטוף ולהכניס למקרר את יתר הבצק לשטח בתבנית 26 מעל לצקת את התפוחים את הבצק שהכנסנו למקרר לרדד על נייר אפייה ליצור רצועות להניח על התפוחים לפזר מעל מעט קינמון וכף סוכר

  3. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 45 דקות להגיש חם עם כדור גלידה כשהעוגה קרה יש לשמור במקרר ולחמם מיקרו לפני הגשה עוגה זו אפשר גם להקפיא אם רוצים