לןגן

גונדי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/07/2016 | 20:30
גונדי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לקציצות

רכיבים למרק

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את כל מרכיבי הקציצות ולשים לעיסה אחידה. אם העיסה קשה אפשר להוסיף מעט מים לפי הצורך. שמים במקרר למשך שעה. בסיר מרתיחים מים מוסיפים את אבקת המרק והכורכום. מכינים כדורי כופתאות בגודל כדור פינג פונג. שמים קציצה אחת במים לבדיקה שלא יתפורר. להשתדל לא למלא את הסיר בכופתאות, אלא רק כמה מידי פעם, או לחילופין שמים בסיר גדול. מבשלים את הגונדי על אש נמוכה 20 עד 30 דקות. אוכלים על מצה של אורז לבן. טעים טעיםםםםםם