לןגן

פשטידת קישואים

מאת: איילת , פורסם: 18/07/2016 | 13:44

תקציר המתכון: פשטידת קישואים כמעט חינמית וטעימה אשששש

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הקישואים והבצל המטוגן

  2. במעבד מזון: את שאר הרכיבים למעט פטריות.

  3. לערבב במהירות.

  4. לקראת הסוף להוסיף את הפטריות כדי שיחתכו אבל לא מידי

  5. לשפוך את התערובת הזו לקערת הקישואים.

  6. לאפות ב200 מעלות כשעה עד שהפשטידה מוכנה