לןגן

לחמניות קונוסים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 18/07/2016 | 13:38
לחמניות קונוסים

תקציר המתכון: הקונוסים בטעמם מזכירים את הלחמניה מנעימים את החייך בשילוב של גבינות אגוזים וחמוציות וזוללים.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לחמניות קונוסים בטעמים מפתעים

למלוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר. ב-וו לישה מערבבים היטב קמח. עם שמרים. סוכר. מוסיפים מיץ תפוזים. שמן. מלח. וביצה.

  2. לשים כ-10 דקות ומכסים את הקערה. להכפלת הנפח כשעה.

  3. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות

  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח.עובי-1/2 ס"מ אורך כ-40 ס"מ

  5. חותכים לרצועות עם גלגלת של פיצה בעובי 3 ס"מ

  6. מגלגלים את הרצועה מסביב לקונוס

  7. מברישים את הקונוס חלמון המקושקש עם כף חלב. מפזרים שומשום

  8. מניחים את הקונוסים על תבנית מרופדת.

  9. שולחים לאפיה ב- 180 מעלות ל-אפיה 20- 18 דקות להזהבה יפה

  10. המילוי

  11. מערבבים את הגבינות. מוסיפים את ריבת התותים עם תותים שלמים. (ריבה שרקחתי בבית עם תותים פצצה )מוסיפים את החמוציות והאגוזים הקצוצים (לאוהבי המתוק ניתן להוסיף עוד ריבה)

  12. ממלאים ומקשטים וזוללים. לא נישאר

  13. ממני גוליאנה