לןגן

מושט מיוחד

מאת: איילת , פורסם: 18/07/2016 | 13:35

תקציר המתכון: דג מושט שונה מהדג המרוקאי המתאים אבל עדיין מתאים לשבת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הדגים בתבנית

  2. לחתוך את הבצל לקוביות

  3. לטגן את הבצל

  4. כשהבצל מטוגן דיו יש להוסיף למחבת את שאר הרכיבים למעט השקדים המולבנים

  5. לשים את הבצל על הדגים, שכל הדגים יהיו מכוסים

  6. לפזר שקדים מולבנים

  7. לאפות בתנור בלי כיסוי ב200 מעלות חצי שעה או עד שהדגים מוכנים.