לןגן

מוקפץ חזה עוף ופסטה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 18/07/2016 | 11:53
מוקפץ חזה עוף ופסטה

תקציר המתכון: מנה מנצחת טעימה בטירוף

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

ירקות להקפצה

לרוטב

אופן הכנה

  1. מתכון : לבשל חבילה של פסטה לפי בחירה לפי הוראות יצרן. לסנן ולהניח בצד. במחבת להקפיץ ירקות שאוהבים: פטריות טריות או מקופסה פלפלים בצבעים גזר, בצל ירוק ולבן כרוב הכול חתוך לשרוכים.. לטגן חזה עוף במעט שמן שומשום אפשר גם בשמן זית אך שמן שומשום נותן מירקם וריח אסיאתי.להוסיף חצי כפית שום כתוש לא לותר הכל לערבב ולתבל פפריקה מתוקה מעט מרק עוף פלפל שחור גרוס רוטב סויה סילאן או דבש או כול ריבה רוטב צילי מהבקבוק לגרד זג'נג'ר טרי לערבב להוסיף את הפסטה לספיגת טעמים ולהגיש בהצלחה אורה....