לןגן

עוגת גבינה

מאת: לאה נקי , פורסם: 17/07/2016 | 16:06

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

החומרים

קרם

אופן הכנה

  1. במיקסר להקציף 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצב יציב בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים לתערובת חלקה להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה ולערבב בתנועת קיפול לצקת לתבנית משומנת 26 ס"מ לאפות בחום 180 מעלות 45 דקות עד שהעוגה מוכנה לכבות את התנור ל 5 דק ולשים קרם