לןגן

עוגת בישקוטים

מאת: מירי גולני, פורסם: 17/07/2016 | 08:25
עוגת בישקוטים

תקציר המתכון: עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד מאוד. תודה לדבי וזאנה על המתכון המוצלח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בישקוטים

תערובת וניל בין שכבות הבישקוטים

אופן הכנה

  1. תערובת וניל - להקציף שמנת להקצפה, עם פודינג וניל, וחלב. להוסיף לקצף, תוך כדי קיפול את הגבינה

  2. תערובת הקפה לטבילת הבישקוטים - מערבבים בכלי שטוח עמוק את החלב עם נס קפה וליקר. לפני ששמים את הבישקוטים בכלי הפיירקס, טובלים בתערובת, כל פעם בישקוט בודד לשנייה (שלא יהיו רכים), ושמים בכלי הפיירקס בשורות... כשהסוכר שמפוזר על הבישקוטים יהיה כלפי מטה

  3. בכלי פיירקס בגודל 20*30 לשים בתחתית הכלי שורה של בישקוטים, מעל 1/2 מתערובת הווניל, מעל שוב שורה של בישקוטים ומעל את יתרת תערובת הווניל. ניתן לקשט בשוקולד מגורד או בקקאו

  4. להכניס העוגה למקרר. עדיף להכין יום לפני ההגשה

  5. במידה ומכינים את העוגה בכלי קטן יותר בגודל 17X25, מספיק להשתמש בקופסת שמנת להקצפה אחת. ובחבילת בישקוטים אחת

  6. במידה ומצפים בגאנש: יש להמיס במיקרוגל 1 שמנת להקצפה 38% ו-2 חפיסות שוקולד מריר