תקציר המתכון: מיועד לאוהבי התרד / או מנגולד
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן במי מלח ושמן.
כשהפסטה מוכנה שוטפים את הפסטה במסננת.
באותו סיר מפשירים את התרד עם מעט מים כ-20 דקות.
לסיר עם התרד, מוסיפים את האטריות ושאר המצרכים.
שופכים את התערובת לכלי בגודל 20*30 ולכלי נוסף בגודל בינוני. או לתבנית חד פעמית בגודל 28
לאפות כארבעים דקות בחום 170 מעלות .
לפני סיום האפיה פיזרתי מעט גבינה מגוררת על הפשטידות