לןגן

פשטידת תרד אטריות וגבינות

מאת: מירי גולני, פורסם: 17/07/2016 | 07:43
פשטידת תרד אטריות וגבינות

תקציר המתכון: מיועד לאוהבי התרד / או מנגולד

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן במי מלח ושמן.

  2. כשהפסטה מוכנה שוטפים את הפסטה במסננת.

  3. באותו סיר מפשירים את התרד עם מעט מים כ-20 דקות.

  4. לסיר עם התרד, מוסיפים את האטריות ושאר המצרכים.

  5. שופכים את התערובת לכלי בגודל 20*30 ולכלי נוסף בגודל בינוני. או לתבנית חד פעמית בגודל 28

  6. לאפות כארבעים דקות בחום 170 מעלות .

  7. לפני סיום האפיה פיזרתי מעט גבינה מגוררת על הפשטידות