תקציר המתכון: לימי הקיץ החמים. סלט דלעת ובטטה. לצרף על קוסקוס מדהים. לצרף בכריך יאמי טעים וגם בריא
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לקלף את הבטטה ולהכניס לסיר מים לבשל
הדלעת לבשל בניפרד
בקערת למעוך את הדלעת לצרף אליה את הבטטה המעוכה לגושים קטנטנים. להוסיף את הפלפלת החריפה עם השום(פלפל וצו"מה) )
להוסיף תבלינים כמון. הקימל
ומעל 2-3 כפות שמן זית משובח וטעים