לןגן

בוריק עם ביצה / תפוח אדמה /טריפוליטאי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 16/07/2016 | 22:15
בוריק עם  ביצה / תפוח אדמה /טריפוליטאי

תקציר המתכון: עלים מקמח ומים. זריזות ידיים על מחבת חם במומחיות לעלים דקים דקים וממלאה עם ביצה/ תפוחי אדמה עם פפריקה חריפה ושום כתוש מאד פיקנטי קריספי מתקתק

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בוריק

אופן הכנה

  1. את העלים אני מכינה בבית. ניתן גם לקנות במרכולים

  2. פותחים ביצה. נותנים קורט מלח יוצקים על העלה שנימצא על מחבת עם שמן רותח ומטגנים בזמן טיגון מקפלים במהירות את חצי העלה על הביצה והופכים לצד השני להזהבה

  3. עם תפוח אדמה. מבשלים מועכים מוסיפים מלח וקינמון מעט פיטרוזיליה מעט חריף. ממלאים את העלה. מטגנים וזוללים