לןגן

רוגעלך

מאת: עינת חנניה, פורסם: 16/07/2016 | 17:25
רוגעלך

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה שמים את היבשים לפי הסדר ומערבבים עד להטמעה מוסיפים את הנוזלים תוך כדי עירבוב לפי הסדר עד לאיחוד ולקבלת בצק נעים ולא דביק מפזרים מעט קמח ומתפחים כחצי שעה מורדים נפח  חוצים ל4 מרדדים ויוצרים רוגעלך או רולדה 180 מעלות עד להזהבה. מורחים סירופ ובתאבון😊 סירופ 2 כוסות סוכר כוס וחצי מים כף מיץ לימון טרי מבשלים על הגז עד לקבלת סירופ.