לןגן

מזרח- מערב מקלוני אורז וקציצות בשר הודו אדום

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 15/07/2016 | 20:40
מזרח- מערב  מקלוני אורז וקציצות בשר הודו  אדום

תקציר המתכון: קציצות הודו אדום מעורב עם חזה עוף בפנוכו שזיפים יבשים ופיסטוקים מוגש על מקלוני אורז יאמייייייייי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הרוטב / הסלסה

למילוי

אופן הכנה

  1. הרוטב

  2. בסיר יוצקים 1/2 כוס שמן חמניות. מזהיבים בצל. מוסיפים רסק עגבניות. פפריקה חריפה. פפריקה מתוקה. שיני שום. קימל.כמון. כוס מים. מבשלים 1/2 שעה על להבה בינונית.

  3. מורידים מהלהבה מכסים עם מכסה ומניחים בצד

  4. לקציצה המיוחדת

  5. טוחנים את בשר ההודו טחינה מעט מעט גסה מוצאים מהמעבד.

  6. מוסיפים למעבד את חזה העוף וטוחנים.

  7. מוסיפים למעבד בצל. תפוח אדמה. וירוקים טוחנים לא גס ולא מיצית

  8. מערבבים את הבשרים את הירוקים ומוסיפים תבלינים. הביצה

  9. לוקחים גוש מהתערובת מגלגלים בידיים. מסמנים בתוך הכדור גומחה. ומכניסים לתוכו שזיף ופיסטוקים. וסוגרים היטב

  10. מטגנים

  11. לסיר עם הרוטב יוצקים עוד מים מרתיחים

  12. מסדרים את הקציצות המיוחדות בסיר מבשלים. מגישים על מקלוני האורז

  13. ניתן לשים רוטב כמה שרוצים. וכמה שאוהבים.