לןגן

כרובית עם טחינה

מאת: Sari Noy, פורסם: 15/07/2016 | 09:39
כרובית עם טחינה

תקציר המתכון: מנה טעימה ביותר...

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את פרחי הכרובית , משרים בקערה עם מעט חומץ, מסננים ומייבשים.

  2. במחבת מטגנים את פרחי הכרובית שמן קנולה עד שהם מזהיבים, להניח בצלחת עם נייר סופג.

  3. הכנת הטחינה: למעבד מזון מכניסים את הטחינה + המים +הלימון +השום הכתוש +הפלפל+המלח + הבלסמי ומערבבים (אפשר גם לערבב ביד עם מקצפת ידנית).

  4. בקערית הגשה רחבה ויפה מסדרים את פרחי הכרובית המטוגנת ויוצקים מעל את הטחינה. אפשר לקשט בעלי פטרוזיליה קצוצה מעל. בתאבון (: