לןגן

עוגת סולת תפוזים גבוהה רכה בניחוח עז של תפוזים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 15/07/2016 | 00:19
עוגת  סולת תפוזים  גבוהה   רכה בניחוח  עז של תפוזים

תקציר המתכון: עוגה נהדרת ספוגה בסירופ. טעמים עזים אוורירית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הסירופ

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים ביצים. אחר מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף לקצף תפוח

  2. מוסיפים בהדרגה שמן חמניות. מיץ תפוזים. קמח. סולת.

  3. קוקוס. ואפיה . תוך כדי עירבוב. עד לקבלת בלילה אחידה

  4. יוצקים את המסה לתבנית אינגלש קייק 35 ס"מ

  5. אופים 40 דקות. בתנור שחומם מראוש ל- 170 מעלות

  6. הסירופ

  7. מרתיחים כל מרכבי הסירופ מורידים מהגז ומוסיפים את תמצית השקדים. ויוצקים על העוגה בצאתה מהתנור כשהיא עדין בתבנית

  8. הציפוי

  9. מוצאים את העוגה מהתבנית ומצפים אותה בקוקוס