לןגן

עוגת סולת תפוזים גבוהה רכה בניחוח עז של תפוזים

מאת: ג'וליאנה רומני חכמון, פורסם: 15/07/2016 | 00:19
עוגת  סולת תפוזים  גבוהה   רכה בניחוח  עז של תפוזים

תקציר המתכון: עוגה נהדרת ספוגה בסירופ. טעמים עזים אוורירית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הסירופ

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים ביצים. אחר מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף לקצף תפוח

  2. מוסיפים בהדרגה שמן חמניות. מיץ תפוזים. קמח. סולת.

  3. קוקוס. ואפיה . תוך כדי עירבוב. עד לקבלת בלילה אחידה

  4. יוצקים את המסה לתבנית אינגלש קייק 35 ס"מ

  5. אופים 40 דקות. בתנור שחומם מראוש ל- 170 מעלות

  6. הסירופ

  7. מרתיחים כל מרכבי הסירופ ויוצקים על העוגה בצאתה מהתנור כשהיא עדין בתבנית

  8. הציפוי

  9. מוצאים את העוגה מהתבנית ומצפים אותה בקוקוס