לןגן

שושנת התפוח

מאת: Sara Alfoni Markovsky, פורסם: 14/07/2016 | 20:05
שושנת התפוח

תקציר המתכון: מעט מים מיץ מחצי לימון וכף דבש מבשלים עד שהתפוחים רכים מעט את הרוטב מערבבים בחמאה מוסיפים קמח שמרים וביצה לשים לבצק יוצרים רצועות מהבצק שתפח מסדרים את פרוסות התפוח מגלגלים ומכניסים לתבנית של קפקייקס משאירים לתפיחה נוספת אופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב מוציאים בכלי נפרד מערבבים כף דבש עם מעט ליקר ומים חמים מעט מברישים את העוגות כדי שישתו דבש ויבריקו ובתיאבון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעט מים מיץ מחצי לימון וכף דבש מבשלים עד שהתפוחים רכים מעט מפרידים את התפוח מהרוטב, את הרוטב מערבבים בחמאה מוסיפים קמח שמרים וביצה לשים לבצק יוצרים רצועות מהבצק שתפח מסדרים את פרוסות התפוח מגלגלים ומכניסים לתבנית של קפקייקס משאירים לתפיחה נוספת אופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב מוציאים בכלי נפרד מערבבים כף דבש עם מעט ליקר ומים חמים מעט מברישים את העוגות כדי שישתו דבש ויבריקו ובתיאבון