לןגן

פשטידת אטריות עם גבינה לבנה

מאת: אדלין ודוד אלבז, פורסם: 14/07/2016 | 13:04
פשטידת אטריות עם גבינה לבנה

תקציר המתכון: זה מתכון קל להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את האטריות עם קצת מלח, מעבירים למסננת ומקררים.

  2. בקערה מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח, הסוכר,הקינמון, השמן והצימוקים עד לתערובת אחידה.

  3. משמנים מעט את תבנית האפייה ומעבירים אליה את התערובת. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות, עד לקבלת צבע זהוב.