לןגן

עוגת גבינה ושוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 13/07/2016 | 09:04
עוגת גבינה ושוקולד

תקציר המתכון: פשוטה והכי קלה להכנה..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד.

  2. בקערה גדולה מערבבים גבינה, שמנת, סוכר, תמצית וניל, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין, מוסיפים לתערובת הגבינה, לוקחים כוס מהתערובת מניחים בצד (לכדורי גבינה ושוקולד).

  3. מקציפים 500 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לגבינה ומערבבים.

  4. יוצקים לתבנית סיליקון בכל צורה, מקפיאים כ 5 שעות, את יתרת התערובת מעבירים לשקית זילוף ויוצקים לתבנית סיליקון שקעים.

  5. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס בטעם שוקולד לקצפת רכה, מוסיפים לגבינה ששמנו בצד ומערבבים, מעבירים לשקית זילוף ויוצקים בשאר השקעים בתבנית, מקפיאים כ 5 שעות.

  6. מחלצים את העוגה מהתבנית, מניחים בכלי הגשה, מחלצים את הכדורים ומניחים מעל, מפזרים סוכריות שוקולד מסביב ונהנים מעוגת גבינה קלה וטעימה!!

  7. מאתי ממן באהבה...