לןגן

בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וריבת אוכמניות משגעת!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 13/07/2016 | 02:40
בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וריבת אוכמניות משגעת!

תקציר המתכון: בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וריבת אוכמניות ביתית לצד ריבת תותים וענבים וקצפת :) מתכון סופר קל ומהנה לילדים ומבוגרים :)

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הבלינצ'ס

להכנת הקצפת

להכנת ריבת אוכמניות

להכנת ריבת תותים וענבים

למילוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. להכנת ריבת התותים והענבים - לשטוף היטב את התותים והענבים האדומים , לשים בסיר קטן יחד עם 3/4 כוס סוכר, 3 כפיות מיץ לימון ו-2 כפיות תמצית וניל - לבשל על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך של ריבה לערבב מדיי פעם ולהניח בצד שיצטנן.

  2. להכנת ריבת האוכמניות - לשטוף היטב את האוכמניות ולהכניס לסיר קטן יחד עם רבע כוס סוכר, כפית מיץ לימון וכפית תמצית וניל - לבשל על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך של ריבה, לערבב מדיי פעם ולהניח בצד עד שיצטנן.

  3. להכנת המילוי - לערבב בקערה 500 גרם גבינה לבנה 9% ,חצי כוס סוכר,1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל וכפית תמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.

  4. להכנת הבלינצ'ס - להכניס את הקמח, ביצים, מים, חלב, שמן, מלח ותמצית וניל ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

  5. למזוג כחצי מצקת של בלילה למחבת ולהטות את המחבת בתנועה סיבובית לפיזור הבלילה בשכבה אחידה. לטגן כ-2 דקות עד שהבלינצ’ס יבשים והצד התחתון מתחיל להזהיב. להניח את הבלינצ'סים בצד שיצטננו ולשים נייר אפייה בין אחד לשני עד לסיום הכנת כל הבלילה.

  6. להכנת הקצפת - לשים במיקסר 500 מ"ל שמנת מתוקה, 3 כפות אבקת סוכר ו-3 כפות אינסטנט פודינג וניל ולהקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

  7. להרכבת הבלינצ'ס - לשים במרכז כל בלינצ'ס כ-2 כפות מתערובת הגבינה הלבנה, מעל לפזר כף מריבת האוכמניות. לקפל את שני צידי הבלינצ'ס לכיוון המרכז ולגלגל תוך כדי הידוק עדין וכך להמשיך את כל הבלינצ'סים.

  8. להניח את הבלינצ'ס המוכן בצלחת , לפזר מעל מריבת התותים והענבים ולזלף מעט קצפת. ניתן לקשט במעט גרידת ליים.

  9. והכי חשוב להנות מההכנה, ובתאבון :)

  10. ממליצה בחום להכפיל את הכמויות בהכנת הריבות. טעם מדהים ולא רק לבלינצ'ס :)