לןגן

פסטה פוזילי עם גבינות ופטריות פורטבלו

מאת: Sari Noy, פורסם: 12/07/2016 | 20:25
פסטה פוזילי עם גבינות ופטריות פורטבלו

תקציר המתכון: פסטה שילדים אוהבים וגם מבוגרים.....

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את האיטריות להכניס לסיר עם מים רותחים + כפית מלח ,לבשל 8-9 דקות (ללא מכסה) לערבב מדי פעם. לסנן ולהכניס לקערה עמוקה.

  2. במחבת להמיס את החמאה, לטגן את הפטריות עד שמזהיב, לשפוך לקערת האיטריות (עם החמאה).

  3. באותו מחבת לחמם את השמנת לבישול , להוסיף את הגבינות (הקוטג' והגבינה הלבנה) ולערבב, לתבל במלח ופלפל שחור.

  4. לשפוך את השמנת והגבינות לקערת האיטריות ולערבב טוב עד שכל האיטריות מצופות בשמנת והגבינות, לפורר את הגבינה המלוחה מעל ולערבב.

  5. לסדר בכלי הגשה יפה לגרד גבינה צהובה ופרמז'ן מעל.

  6. בתאבון (: