לןגן

קובת במיה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 12/07/2016 | 16:35
קובת במיה

תקציר המתכון: קובה מענגת בטירוף

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

למרק

אופן הכנה

  1. קובת במיה

  2. בצק

  3. 4 כוסות סולת

  4. כף מלח

  5. 3 כפות שמן

  6. שתיים וחצי כוסות מים בהדרגה אם חסר להוסיף חצי כוס זה מאוד תלוי בסוג הסולת לתת מנוחה 25 דקות

  7. מילוי

  8. לטגן בצל להשחמה להוסיף בשר טחון לתבל

  9. מלח

  10. פלפל שחור

  11. נגיעת פפריקה

  12. לערבב עד שזה ממש חום

  13. לסנן ןלצנן.....

  14. מרק

  15. לטגן בצל גדול להוסיף עלים וגיבעולים מעט של סלרי לערבב למלות חצי כמות מים או ציר בשר לגרד עגבניה לתבל מלח פלפל שחור גרוס 1 קופסת רסק עגבניות קטנה לערבב נגיעת פפריקה להוסיף לטגן במיה במעט שמן ולהוסיף למרק ליסחוט מיץ מלימון לערבב להוסיף את הקובות לעוד חצי שעה ולהוסיף כף סוכר לשפר טעמים ולכבות בהצלחה ובתאבון אורה....

  16. הכנת הקובה בעזרת ידיים רטובות לקחת חתיכה קטנה מהסולת לפתוח למלא מילוי לסגור לכדור או שטוח וכן הלאה... המלצה שלי להכין על מגש ולהקפיא מכינים איזה מרק שרוצים ושמים קובה ישר מהמקפיא זה מצויין....בהצלחה....בתאבון אורה...