לןגן

תפוח אדמה מוקרם

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 03/05/2015 | 21:48
תפוח אדמה מוקרם

תקציר המתכון: תפוח אדמה מוקרם מדהים..

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף תפוחי אדמה לחתוך לעיגולים...בערך ארבע תפוחי אדמה ולהרתיח עשרים דקות....לסנן ולהניח בתבנית כמו רעפים....במחבת לשים חמישים גרם חמאה ולטגן בצל קצוץ...להוסיף פטריות טריות....להקפיץ דקה...להוסיף 1 שמנת מתוקה להקצפה 38 אחוז.וחצי כוס חלב...לערבב..על אש נמוכה...כף אבקת מרק פטריות..מלח פלפל שחור....ושלוש שיניי שום כתוש....לשפוך על תפוחי האדמה....לשים גבינה צהובה מגורדת...וחלומי למי שיש ..ומוצרלה....לעטוף בנייר כסף..להכניס לתנור על 180....חצי שעה...לאחר חצי שעה להוריד את נייר הכסף...ולתת לו להזהיב למעלה...הרוטב הזה פצצה גם לפסטות...