לןגן

שקשוקה אישית ישראלית

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 03/05/2015 | 19:53
שקשוקה אישית ישראלית

תקציר המתכון: שקשוקה אישית ביתית טעימה וקלה !!! אין יותר ישראלי מזה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת מחממים שמן זית

  2. חותכים את העגבניות השרי לרבעים, את שני שיני השום לחצאים ואת הפלפל האדום לחתיכות קטנות

  3. כשהשמן חם, מכניסים את העגבניות, השום והגמבה למחבת ומוסיפים חבילת רסק עגבניות קטן ומעט מים ומביאים לרתיחה

  4. בעת הרתיחה מתבלים בכפית מלח, כפית סוכר לבן ובזיליקום מיובש ומוסיפים את הביצה, מנמיכים את האש ומכסים

  5. השקשוקה מוכנה ברגע שהחלמון מוכן והחלבון הפך צבעו ללבן

  6. מומלץ לקשט בפטרוזיליה קצוצה ולהגיש בליווי לחם חם קלוי וחמאה