לןגן

עוגת גבינה וביסקוויטים

מאת: Maya Keshet, פורסם: 12/07/2016 | 12:07

תקציר המתכון: עוגת גבינה פשוטה לפתוח איתה את הבוקר או להכין בזריזות כשאין זמן לפני שמגיעים אורחים - רצוי לפחות שעה קודם.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב היטב את הפודינג עם החלב שלא ייווצרו גושים. לתת לזה לשבת 5-10 דקות עד שמתמצק

  2. להוסיף סוכר וניל וגבינה לבנה, לערבב היטב ולשים במקרר לשעה-שעתיים (תלוי כמה זמן יש. אפשר מינימום חצי שעה - עוזר לעוגה להישאר יציבה)

  3. בתבנית לסדר 6 ביסקוויטים לתחתית, לשפוך מעל חצי כמות. לסדר עוד 6 ביסקוויטים מעל ולשפוך את שאר הכמות.

  4. לפרוס לכמות הרצויה. להשאיר במקרר לשמירה על יציבות וטריות.