לןגן

גביניות מבצק שמרים

מאת: כרמלה שמואל, פורסם: 12/07/2016 | 10:23
גביניות מבצק שמרים

תקציר המתכון: עוגת שמרים במילוי גבינה לבנה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

מרכיבים למילוי

סירופ לזיגוג

אופן הכנה

  1. את המרכיבים לבצק ללוש לבצק רך ולהתפיח עד להכפלה.

  2. להוריד אויר מהבצק ולרדד לעלה למרוח מתערובת גבינות ולעצב כל שתחפצו .

  3. להתפיח את הרולדה/השושנים. 20 דקות למרוח ביצה ולאפות ב 180 מעלות, זמן האפיה. תלוי בגודל המאפה.

  4. את מרכיבי הסירופ, להרתיח על להבה קטנה. כעשר דקות לאחר מכן להוסיף כפית מיץ לימון טרי ולהמשיך לבשל עוד כחמש דקות עד לקבלת סירופ סמיך.

  5. את הסירופ החם למרוח על המאפה הפושר.

  6. בהצלחה