לןגן

מוקפץ משגע של אטריות ביצים וירקות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 11/07/2016 | 22:09
מוקפץ משגע של אטריות ביצים וירקות

תקציר המתכון: מוקפץ משגע מעט פיקנטי של אטריות ביצים עם מגוון ירקות ברוטב סויה ! מנה מדהימה !

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לאטריות -

ירקות -

לתיבול -

לפזר מלמעלה -

אופן הכנה

  1. לבשל את האטריות ביצים לפי הוראות יצרן.

  2. לאדות את השעועית הירוקה למשך 10 דקות. בזמן שהשעועית מתאדה לטגן במחבת עם 6 כפות שמן את שיני השום הקצוצות ורצועות דקות של בצל לבן עד שהבצל נהיה שקוף.

  3. לאחר מכן להוסיף פטריות טריות חתוכות לערבב ולהוסיף את השעועית הירוקה, לערבב שוב ולהוסיף את הפלפל האדום והפלפל הכתום. לשטוף היטב את התרד ולחתוך לרצועות עבות, את הבצל הירוק לחתוך דק ולהוסיף את שניהם למחבת. להוסיף את הפלפל החריף לפי הטעם - אני שמתי אחד שלם, לערבב את כל הירקות יחד ולאחר מכן להוסיף את האטריות ביצים המבושלות.

  4. לתבל ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית אבקת מרק עוף וחצי כוס רוטב סויה. להוסיף מעט צ'ילי גרוס (שלא יהיה חריף מדיי) - לערבב היטב , לטעום ולהוסיף תיבול לפי הטעם. להגיש חם ולפזר מלמעלה מעט שומשום לבן! בתאבון :)