לןגן

פטריות ממולאות גבינות

מאת: ספיר חסון שתיוי, פורסם: 11/07/2016 | 18:41
פטריות ממולאות גבינות

תקציר המתכון: מתכון שכיף להכין עם הילדים במיוחד עכשיו בחופש הגדול..

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הפטריות ומייבשים אותן, מסירים בזהירות את רגל הפטריה

  2. מערבבים בקערה את כל הגבינות ומתבלים בפלפל ומעט מלח (הגבינה הבולגרית כבר מלוחה)

  3. ממלאים בעזרת כפית את הפטריות בתערובת הגבינות.

  4. מכינים 3 צלחות: קמח, ביצה ופירורי לחם. מצפים את הפטריות בקמח, טובלים בביצה ואז מצפים בפירורי לחם (אפשר להוסיף שומשום/קצח לפירורי הלחם)

  5. אחרי שכל הפטריות מצופות היטב, מחממים מחבת עם שמן (לא עמוק מידי) ומטגנים עד להזהבה, עדיף על אש נמוכה כדי שהפטריה תספיק להתבשל והגבינה תימס