לןגן

בויס תורכי🍃😙💟

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 11/07/2016 | 18:33
בויס תורכי🍃😙💟

תקציר המתכון: בויס תורכי🍃😙💟

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חבילת בצק פילאס מופשר

  2. יש מוכנים לאפיה במקרר בכל סופר

  3. לחתוך לרצועות בגובה 10 סמ לערך . אפשרי גם יותר.

  4. להכין קערת גבינות. 3-4 כפות מכל סוג שאוהבים.גבינות קשות וגם רכות-כטובורג/טוב טעם/עמק מוצרלה/צפתית מעט קוטג". שהתערובת לא תהיה דלילה. להוסיף ביצה ולערבב היטב. להניח הגבינות לכל רוחב הרצועה ולגלגל כמו רולדה ..לסגור לשבלול, ולמרוח בביצה לפזר שומשום,

  5. לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 עד שמזהיב ואפוי היטב. תהנו הילה💟💟💙