לןגן

עוגת ביסקווטים עם קצפת וגבינה

מאת: תמי בר-ישי, פורסם: 11/07/2016 | 17:57
עוגת ביסקווטים עם קצפת וגבינה

תקציר המתכון: שידרוג שלי, אני בטוחה שגם הרבה אחרים חשבו על זה. דרך אגב התמונה מהרשת.... לצורך המחשה, שלי חוסלה תוך זמן קצר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין קערה שטוחה עם מים חמים ובתוכה 2 כפות נס קפה, לצורך הרטבת הביסקוויטים.

  2. להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה יחד עם פודינג וניל 1 עד שזה נהיה קצף יציב.

  3. לאחר מכן להוסיף את הגבינה הלבנה בתנועות קיפול, בעדינות.

  4. להרטיב שכבה ראשונה של ביסקווטים. מעלה שמנת מתוקה עם גבינה.

  5. סהכ 3 שכבות.

  6. להמיס שוקולד מריר עם 5 כפות מים במיקרוגל, ולשפוך על שכבת הקצפת האחרונה, למקרר ובתאבון....

  7. כתוב למעלה

  8. כתוב למעלה