לןגן

עוגת גבינה ללא גלוטן

מאת: ורד בוטבול, פורסם: 11/07/2016 | 17:28
עוגת גבינה ללא גלוטן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לתנור תבנית עם מים ולחמם לחום של 200 מעלות.

  2. להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר בקערה בנונית. בקערה נוספת לערבב טוב את החלמונים, הגבינות, שמנת חמוצה, פודינג וניל, קמח תפו״א, 3/4 כוס סוכר וקונפלור.

  3. לאחר מכן להוסיף את קצף החלבונים בתנועת עטיפה.

  4. לקחת תבנית גדולה ולפזר בפנים ובדפנות קונפלור בשכבה דקה ולשפוך את התערובת של הגבינה לתוך התבנית.

  5. להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש מעל תבנית המים שהכנסנו בהתחלה.

  6. לאפות כ-10 דקות ולאחר מכן להוריד את החום ל-180 מעלות ולאפות עוד שעה.