לןגן

חמוצים

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 10/07/2016 | 11:56
חמוצים

תקציר המתכון: חמוצים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך גס את הכרוב את הגזרים והמלפפונים לעיגולים

  2. למשרה לערבב בכוס כוס חומץ כף וחצי מלח גדושה כף תבלין לחמוצים

  3. להניס את הירקות למיכל להוסיף את כוס המשרה וליטר המים לנער היטב שכל הירקות יקבלו את התבלין להניח בחוץ 3ימים לשמור במקרר