לןגן

דגים בתנור

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 09/07/2016 | 00:03
דגים בתנור

תקציר המתכון: דגי דניס בתנור🐟💙

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקישוט:

אופן הכנה

  1. לשטוף את הדגים לסחוט מיץ לימון ומעט מלח ולהשאיר כשעה פלוס (במקרר). לשטוף שוב ולמלא בכף אריסה ,מעט כוסברה מעורבת עם שום ומעט שמן. .

  2. לשים מעל הדג פפריקה /תבלין לדג/פלפל צ'ילי או מה שאתם אוהבים.

  3. לקשט בפרוסות עגבניה ..לשים הדגים על נייר אפיה לסגור את קצוות הנייר ולעטוף בנייר כסף.

  4. לאפות בטורבו. לבדוק מידי פעם. . לקראת הסוף לפתוח את העיטוף ולתת לדג מעט צריבה .לשים לב לאפות יותר מידי שישאר עסיסי. תהנו הילה💚💛לקשט עם כוסברה טריה ולימון👌