לןגן

כרוב ממולא בטעם פיקנטי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 08/07/2016 | 16:36
כרוב ממולא בטעם פיקנטי

תקציר המתכון: הכרוב ממולא עם בשר. אגוזים. וצימוקים. ושזיפים. טעם פיקנטי. יחודי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. להכניס את ראש הכרוב לסיר מים רותחים. עם מכסה סגור עד להתרככות העלים

  2. מזהיבים בצל ומוסיפים אותו לתערובת המרכבים למעט האורז

  3. את האורז קולים כמה דקות ומוסיפים לתערובת

  4. הירוקים קוצציםו דק ומוסיפים לתערובת הבשר הקצוץ

  5. מוסיפים לתערובת חופן אגוזים קצוצים גס.

  6. פותחים העלים וממלאים לא בדחיסות לתת איורור

  7. הרוטב לסיר

  8. מזהיבים בצל קלות

  9. מוסיפים את שאר המרכבים למעט הסלרי והגזר לתת בישול של 1/2 שעה עם 2 כוסות מים. ואחר להוסיף את הסלרי והגזר הפרוס

  10. לסדר הממולאים יפה בסיר

  11. ליצוק כוס מים רותחים. להנמיך להבה אחר 1/2 שעה להוסיף 10 שזיפים מלמעלה על הכרוב. לתת בישול 15-20 דקות ולכבות סיר

  12. בתיאבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן והנאה

  13. טיפ חשוב. להקפיא את הכרוב חצי שעה לשעה במקפיא העלים יפרדו