לןגן

חציל מיני מוחמץ

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 08/07/2016 | 16:20

תקציר המתכון: בסד חציל חיני חמוץ שאימי המנוחה הייתה מכינה טעים מאוד כתוספת למנה בשרית

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. בסד שוטפים היטב את החציל חותכים בתחתית בצורת X לאורך החציל לא עד הסוף משאירים את החציל מחובר שמים בסיר עם מים ומלח ומבשלים כעשר דקות ומוציאים למסננת בינתיים קוצצים את הנענע והשום וכשהחציל מתקרר שמים באמצע של כל חציל קצת נענע ושום ומניחים בתוך צנצנת

  2. בסיר שמים את המים החומץ הסוכר ומלח וכשזה רותח יוצקים לתוך הצנצנת על החצילים סוגרים היטב מצננים ומכניסים למקרר מוכן תוך שלושה ימים