לןגן

פרגיות בטעם כמו על האש

מאת: תרצה פינקוס, פורסם: 08/07/2016 | 15:02
פרגיות בטעם כמו על האש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפתוח את הפרגיות כמה שאפשר לנקות היטב משומן וסחוס

  2. למרוח בשמן

  3. לפזר את התבלין הרצוי אני אישית ממליצה הקאיגון

  4. על אש גבוהה ( עדיף מחבת פסים זה נותן אפקט יפה וטעים)

  5. לטגן את שני הצדדים שיקבלו צבע יפה ואז להנמיך את הלהבה ולתת לזה להתבשל במשך רבע שעה