לןגן

מגולגלות תמרים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 08/07/2016 | 00:50
מגולגלות תמרים

תקציר המתכון: מגולגלות תמרים☕💝👌

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מילוי

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר ללוש קמח סוכר א. אפיה ..ולהוסיף חמאה מומסת הבצק יראה מעין פירורים...בהדרגה להוסיף את מיץ התפוזים והשמן..לפי התגבשות הבצק. ללוש מעט עם היד ליצור כדור .לתת מנוחה של כ רבע שעה.

  2. בין שני דפי נייר אפיה לרדד את הבצק או על משטח מקומח, למרוח את ממרח התמרים לפזר מעט קינמון ואגוזים. לגלגל לרולדה .לחתוך ולא עד הסוף סימני חיתןך בבצק, ולאפות בחום 160-170 .להוציא לאחר שהן מעט משחימות/מזהיבות. תהנו הילה☕👌💝למי שאוהב לפזר מעל אבקת סוכר.

  3. ניתן למלא כמובן גם בריבה מעל קוקוס וקינמון