לןגן

מוקפץ

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 05/07/2016 | 19:07
מוקפץ

תקציר המתכון: חזה עוף מוקפץ עם ירקות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצלים לטבעות ולטגן עד להזהבה

  2. לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהוסיף לבצל

  3. לחתוך את הכרוב לחתיכות גסות בבישול הוא מתכווץ

  4. לאדות את הירקות לבישול של 10 דקות

  5. לחתוך את החזה עוף לקוביות להוסיף לווק לערבב הכל היטב ולבשל 15 דקות לתבל בכף מרק עוף חצי כוס רוטב צילי מתוק 4כפות רוטב טריאקי חצי כפית מלח כפית גריל עוף לערבב היטב הכל ולבשל עוד 5 דקות

  6. לקישוט לפזר שומשום