לןגן

פוקצ'ה וסלט בריאות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/07/2016 | 11:10
פוקצ'ה וסלט בריאות

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לסלט

אופן הכנה

  1. מעבדים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ומתפיחים כחצי שעה

  2. משטחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מקשטים בעגבניות, בצל, פטריות, זיתים וכל תוספת שאוהבים, מתיזים מעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות בערך

  3. מכינים את הסלט: מרתיחים את הפסטה לפי הוראות יצרן

  4. מסננים, מעבירים לקערה ומוסיפים עגבניות שרי, מלפפון, פיטריות, רבע חבילה פטרוזיליה ופלפל מכל צבע

  5. מתבלים עם אלף האיים או שמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומגישים