לןגן

עוגת שוקולד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/07/2016 | 10:26
עוגת שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מערבלים במיקסר 4 ביצים, חצי כוס סוכר, חצי כוס שמן, 3/4 כוס חלב פושר, חצי כוס שוקולית, 2 כפות קקאו ו-2 כוסות קמח אסם

  2. מוסיפים באיטיות כוס מים רותחים

  3. שופכים לתבנית (קוטר 24/26) ומוסיפים 7-8 פררו רושה

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות

  5. ממיסים 150 גרם שוקולד מריר/חלב עם חצי שמנת מתוקה במיקרו כדקה, מערבבים היטב ושופכים על העוגה העודה חמה