לןגן

בורקס גבינה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/07/2016 | 08:46
בורקס גבינה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לפני האפייה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק (אין צורך בהתפחה)

  2. מערבבים את חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה

  3. פותחים את הבצק עם מערוך, חותכים לריבועים, ממלאים וסוגרים למשולשים

  4. מורחים חלמון ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה