לןגן

כבד ברוטב מתוק

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 04/07/2016 | 16:11
כבד ברוטב מתוק

תקציר המתכון: כבד

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמליח את הכבד ולצלותו

  2. לחתוך את הבצלים לטבעות לטגן עד להזהבה

  3. להוסיף כף מרק עוף

  4. 3כפות סילן

  5. מעט מלח פ.שחור כף כמון

  6. לערבב היטב את כל התבילינים להוסיף כוס וחצי מים חמים

  7. להוסיף את הכבדים ולבשל עוד 7 דקות