לןגן

פיתות וזעתר שמנות.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 04/07/2016 | 13:23
פיתות וזעתר  שמנות.

תקציר המתכון: פיתות עם זעתר. הזעתר מעניק לפיתה ניחוח ריחני .מעניין בטעמו היחודי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

פיתות וזעתר

אופן הכנה

  1. להכנת הפיתות

  2. בקערה מניחים כל החומרים. מערבבים ולשים. מתפיחים 1/2 שעה

  3. מחלקים הבצק לגושים קטנים.כמו כדורי טניס קטנים.

  4. מניחים על נייר אפיה מקומח. ומכסים

  5. לרדד כל פיתה

  6. לאפות במחבת טפלון משומן. עם מכסה.

  7. מחממים את המחבת ומניחים הפיתה.

  8. אופים משני הצדדים על להבה נמוכה גבוהה

  9. להשגיח